SIA Radikal laiž klajā jaunu dziesmu un turpina aktīvi koncertēt

Gustavs Terzens, 10.08.2010., 07:51

Dziesma ar nosaukumu "Voldim!" ir SIA Radikal veltījums visiem mirušajiem supercilvēkiem, kuriem mēs, dzīvie, neļaujam normāli dusēt aizsaulē.

SIA Radikal laiž klajā jaunu dziesmu  un turpina aktīvi koncertētŠajā konkrētajā gadījumā Sia Radikal redzeslokā kā piemērs citiem ir nonācis Vladimirs Iļjičš jeb citur zināms kā Ļeņiņs. Vēl precīzāk to izsaka grupas līdervokālista Daiņa Rijkura liriskā atkāpe "Iedod viņam (Voldim) naudu, viņam bērēm trūkst, zemē nepieņemtais krievu Vinnijs Pūks!".

Šis ir jau ceturtais singls no mūžīgi topošā Sia Radikal debijas albuma, kura saturiskā daļa ir nokomplektēta, tomēr finansiālu sarežģījumu dēļ grupa pagaidām darbu studijā neturpina. Tomēr šie ir tikai īslaicīgi sarežģījumi un grupā valda pacilājošs garastāvoklis. "Ir jaunas dziesmas, ir lērums ar koncertiem vēl šovasar jānospēlē...Fonteins nāk virsū un tie ir īsti svētki! Albumu ierakstīsim, nekur viņš neliksies!", sola grupas ģitārists Gustavs Terzens.

Grupas koncertprogrammā šīs nedēļas izskaņā ir gaidāma uzstāšanās klubā "Melnā Piektdien", 13.augustā, piektdienā un uzreiz nākamajā dienā , sestdien, 14.augustā Fontaine festivālā Liepājā. Savukārt nākamnedēļ grupa koncertēs Alūksnes festivālā "Sutas Balss"!

SIA Radikal - Voldim
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


Войтирегистрация