"Sia Radikal" pievienojas "Sanctimony" Liepājas koncertam

"Sia Radikal", 06.04.2010., 22:21

10.aprīlī Liepājā uz Fontaine Palace "Fire Bar" skatuves notiks vērienīgs pavasara metālistu spiets.

Kopā koncertu sniegs grupas, kas ikdienas dzīvē ir labi draugi un dalās mīlestībā pret smago mūziku – Sanctimony, Sia Radikal un Rebel Riot. "Ar Sanctimony spēlēt vienā koncertā vienmēr ir svētki. Vismaz Sia Radikal... Esam ar viņiem braukuši "Death'n'Roll members" tūrē un zinam, cik nopietni viņi attiecas pret savu skatuves darbu, kā arī cik draudzīgi viņi ir pret citām grupām. Tas pat nav jautājums. Kad piezvana kāds no Sanctimony, vienīgais, ko "Sia Radikal"tev atliek pārjautāt ir "Kad?" un "Cikos?", tā par spēlēšanu ar Sanctimony izsakās Sia Radikal ģitārists Gustavs Terzens.

Pasākums šoreiz ir bez īpaša nosaukuma, tomēr saturiski būs vairāki pārsteigumi no pašām grupām, tostarp Sia Radikal Liepājā atrādīs jauno koncertprogrammu un liepājniekus iepazīstinās ar jauno sastāvu, kādā grupa spēlē kopš šī gada janvāra. Kulāros ir dzirdētas baumas arī par Sanctimony iespējamiem pārsteigumiem, kuri tiks publiskoti tieši Liepājā.

Paralēli koncertdarbībai, Sia Radikal šobrīd sadarbībā ar Kārli Šteinmani (The Blackout) strādā studijā pie divām jaunām dziesmām un eksperimentē ar skaņukārtu miksēšanu, lai, iespējams šajā studijā ierakstītu savu debijas albumu. Vienu no šīm dziesmām grupa plāno publiskot vēl aprīļa mēnesī.

Sia Radikal piedalīsies arī metāla gigantu Metallica otrā pašmāju koncerta sagaidīšanas svētkos 16.aprīlī rokbārā "Rock'n'Riga", kur tiks izpildītas ātrākās un smagākās šo grandu dziesmas.
 


1 коментарий Комментирование доступно всем.
Bzduns, 07.04.2010. 18:53:04 (ip:159.148.221.50)
Рейтинг комментария: 0

Nu kādi SIA Radikāl un Sanktjimoņy pārsteigumi? Tas , ka degvīna vietā dzes viskiju?

Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация