"Skyforger" apkārtraksts #17

"Skyforger", 14.02.2010., 16:57

Kopš šīs nedēļas "Skyforger" ir jauna ierakstu kompānija - "Metal Blade Records".

"Metal Blade" ir pasaulslavena smagās mūzikas ierakstu kompānija, kuras galvenā mītne atrodas Kalifornijā (Asv), ar ofisiem Kanādā, Vācijā, Japānā un Lielbritānijā.

Šo firmu 1982. gadā nodibināja jauniņais students Braiens Slagels, kurš jau 70-to gadu beigās fanoja par Amerikā maz zināmajām Eiropas New Wave Of British Heavy Metal grupām. Tajā laikā šāds mūzikas stils nevienu esošo ierakstu kompāniju neinteresēja, tāpēc viņš nolēma atbalstīt Losandželosas jaunās grupas, izveidojot pats savu izlasi. Jau pirmajā izdotajā kompilācijas ierakstā ar nosaukumu "Metal Massacre I" bija iekļauta tolaik nevienam nezināmā grupa ar nosaukumu – "Metallica".

Panākumi iedvesmoja un vēlāk Braiens izdeva pirmos "Slayer", "Mercyful Fate", "Gwar", "Armored Saint" ierakstus, kas padarīja kompānijas zīmolu slavenu visā pasaulē.

Arī pēc 28 darba gadiem "Metal Blade" ir joprojām vieni no līderiem savā jomā, izdodot daudzu pazīstamu smagā metāla grupu ierakstus, piemēram, "Amon Amarth", "Cannibal Corpse", "Bolt Thrower", "Behemoth", "King Diamond", "Six Feet Under" u.c.), kā arī veidojot desmitiem jauno heavy metal censoņu daudzsološās karjeras."Skyforger"

"Skyforger" sadarbībā ar "Metal Blade Records" izdos savu jaunu albumu "Kurbads", kas no 26.aprīļa būs pieejams Eiropā, bet no 11.maija arī Ziemeļamerikā.

"Kurbads" ir konceptuāls albums, veltīts senajai varoņteikai par ķēves dēlu, kurš ir apveltīts ar milzīgu spēku, dodas pasaulē un cīnās ar dažādiem mošķiem.

Tagad grupa ir aizņemta pie ieraksta miksēšanas procesa, kas notiek tepat Rīgā. Drīzumā tiks paziņota papildus informācija par albuma detaļām, kā arī tiek strādāts pie pirmās kompozīcijas publiskošanas!

Pagaidām var apskatīt īsu video traileri ar jauno mūziku: Youtube un Vimeo!

Koncerti Latvijā:

Varam paziņot, ka piedalīsimies Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā, kura notiks 23. februāra vakarā, Latvijas Nacionālajā operā.

Kopā ar dūdu/bungu mūzikas grupu Auļi, izpildīsim pavisam jaunu kompozīciju "Jūras dziesma", kura arī ir atrodama ierakstu kompānijas Lauska izdotajā mūsdienu tautas mūzikas izlasē "Sviests 3". Tiešraidi no Operas skatieties Tv3 kanālā.

10/07/10 Lv Cēsis – Fonofests

Ārzemju Koncerti:

13/02/10 De Giessen - Hessenhallen - Winterfire Festival - Napalm Death, Die Apokalyptischen Reiter, Alestorm.
02/04/10 At Vienna - Szene - Horna, Dns, Asmodeus, etc.
03/04/10 Cz Ostrava - Tancirna
04/04/10 Sk Kosice - Ges Club
30/04/10 De Rieden - Ragnarök Festival - Ensiferum, Haggard, Gorgoroth, etc. (folk mūzikas koncerts)
01/05/10 De Rieden - Ragnarök Festival - Ensiferum, Haggard, Gorgoroth, etc. (jaunā albuma Kurbads Eiropas prezentācijas koncerts)
16/07/10 Cz Brnenec u Svitav - Hell Fast Attack Festival
17/07/10 At Spital am Semmering - Kaltenbach Festival
25/09/10 De Fürth - Fimbul Festival

vairāk informācijas par koncertiem tiks paziņots tuvākajā laikā!


3 коментария Комментирование доступно всем.
rojs, 14.02.2010. 18:38:40
Рейтинг комментария: 0

malači, skyforger |m/

eceplis, 15.02.2010. 07:07:25
Рейтинг комментария: 0

jagaida Fonofestā

daemondawn, 15.02.2010. 20:32:18
Рейтинг комментария: 0

Laikam būs jābrauc uz Fonofestu.

Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация