Sniedze Prauliņa un grupa "Blondblackblonde" Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā

Una Meiberga, 13.07.2015., 14:29

2015. gada 16. jūlijā Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā uzstāsies dziedātāja, flautiste un komponiste Sniedze Prauliņa un multidimensionāls roka trio "Blondblackblonde".

Sniedze Prauliņa un grupa "Blondblackblonde" Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertāKoncertā Sniedzes Prauliņas izpildījumā dzirdēsim mūziķes komponētos skaņdarbus par kosmosu, izolācijas lentām, meitenēm ar garām kājām un citām mistikas apvītām tēmām, kā arī dažus īpaši atlasītus akadēmiskās mūzikas skaņdarbus un citu izpildītāju dziesmas.

Pavadošā grupa - Edgars Tomševics (klavieres) un Edgars Šubrovskis (basģitāra).

Sniedze Prauliņa ir pabeigusi Latvijas Mūzikas akadēmiju flautas specialitātē, un savu laiku velta mūzikai. Dažiem klausītājiem viņa ir pazīstama ar 2015 "Zelta mikrofonam" nominēto albumu "INTRO", kurā Sniedzes kompozīcijas izpilda koris "Mūza", citiem ir zināma kā LTV klasiskās mūzikas šova "Radīti mūzikai" dalībniece, Helēnas Kozlovas grupas "Levīti" flautiste, kā arī vokālās grupas "Anima Solla" un kamerkora "Ave Sol" dziedātāja.

Koncerta otrajā daļā dzirdēsim grupu "Blondblackblonde", kas ir multidimensionāls roka trio ar latviešu ģitāristu Matīsu Čudaru, belģu basģitāristu Lennart Heyndels un operas dziedātāju no Ņujorkas Micah Kessel. Grupai nesen pievienojies arī bundzinieks Niels Engel no Luksemburgas. Muzikālais kvartets aizsācis savu darbību Amsterdamā 2013. gada vasarā un līdz šim piedalījies daudz dažādos projektos un festivālos vairākās pasaules valstīs, radot mūziku ar džeza, operas, improvizācijas, klasiskās mūzikas elementiem.

Pasākuma laikā darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas. Pasākuma norises laiks no 19.00-23.00. Ieeja bez maksas.

Pasākumu atbalsta Rīgas dome.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


Войтирегистрация