Solo ģitāristu dueļu 2.sezonas superfināls

Gustavs Terzens, 16.02.2010., 18:38

19.februārī, plkst 23:00 uz "R'n'R" skatuves kāps četri ģitāristi, kuri ir iekarojuši savu vietu superfinālā.

Superfinālā ir iekļuvuši: Mārcis Vasiļevskis, Mārtiņš Upenieks, Artūrs Patetko un Rolands Milčs. Tikai viens no viņiem kļūs par uzvarētāju un savā īpašumā saņems galveno balvu – kompānijas B.C.Rich ģitāru, kuras modeli pēc saviem ieskatiem ir veidojis leģendārais thrash metal grupas Slayer dibinātājs un ģitārists Kerijs Kings.(par ģitāru sīkāk šeit).

Pāru izloze notiks uz vietas fināla vakarā, savukārt fināla pāris fināla cīņas pēdējā fāzē (ir trīs: blūzs, ātrais/taisnais ritmējums un ritma sekcijas sagatavotais ritmu komplekss) drīkstēs izmantot vienu papildefektu pēc savas izvēles.Uzvarētāju kā vienmēr noteiks klātesošā publika ar savām ovācijām!

Arī šo cīņu būs iespējams vērot tiešraidē www.platforma.lv un atkārtojumā Latvijas Mūzikas kanālā.

Paralēli joprojām notiek pieteikšanās RnR garāžas dueļu 3.sezonai. Pēdējais brīdis pieteikumu iesniegšanai ir 19.februāris, plkst 23:59. Sezona sāksies 12.martā, RnR gada jubilejas ietvaros. Sīkāk par pieteikuma noformējumu lasīt šeit: www.rocknriga.lv

Ceturtdien, 18.februārī, uz RnR skatuves kāps grupas Dream For Eternity un viņu draugi Toria !

Sestdien, 20.februārī, sadraudzības koncertu ietvaros pēc ilgāka "ziemas miega" spēlēs thrash'n'roll kolektīvs Sia Radikal un viņu draugi Bladerazor. Sia Radikal publikai atrādīs gan jauno sastāvu gan arī jaunu materiālu.

RnR atgādina – ieeja uz visiem pasākumiem ir bez maksas.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


Войтирегистрация