Roda Stjuarta koncerta un fanu reisa iesildīšanas pasākums

Aivars Līpenītis, 02.06.2010., 22:16

4. jūnijā bārā-klubā "Kefīrs" notiks ballīte par godu nedēļu vēlāk – 10. jūnijā – gaidāmajam roka balāžu lielmeistara Roda Stjuarta koncertam Viļņā un fanu reisam no Latvijas.

Rokmūziķis Rods Stjuarts (Rod Stewart) 10. jūnijā viesosies kaimiņvalstī Lietuvā, sniedzot koncertu Viļņā, Viņģa dārzā, savas koncertturnejas par godu albumam "Soulbook" ietvaros. Uz leģendārā mūziķa koncertu no Latvijas dosies fanu reiss latviešu mūziķu – Kristapa un Gunta Rasimu (grupa Bez PVN, Daugavpils Oranžais koris), Kaspara Zlidņa un grupas biedru (Gain Fast) pavadībā. Ceļā gandrīz neierobežotā daudzumā būs pieejams Aldaris alus, kā arī visgardākās sviestmaizes no Lango.

Koncerta un fanu reisa iesildīšanas pasākumā jeb pre-party gaidāmi priekšnesumi un konkursi fanu reisa pavadoņu vadībā, balvas no Tuborg alus, un par mūziku visa vakara garumā rūpēsies DJ Gatis Rozenfelds un DJ Estipois. Bārā īpašas cenas Roda Stjuarta fanu reisa dalībniekiem, uzrādot biļeti. Tiks prezentēts īpašais Roda kokteilis, kas radīts šim pasākumam par godu.

Ballītes sākums – piektdien, 4. jūnijā 21:00, bārā-klubā "Kefīrs", Rīgā, A.Briāna ielā 9A. Ieeja - bez maksas. Informācija – www.klubskefirs.lv Uz ballīti gaidīti visi interesenti, kā arī iepriekšējo fanu reisu dalībnieki, ballīti apmeklēs arī jau notikušo fanu reisu (Madonna, AC/DC) vadītāji.

Fanu reisa un koncerta biļetes var iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietās (Statoil, ReklaMarket, pasta nodaļas, kultūras iestādes). Informācija par fanu reisu – www.fanureiss.lv.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


Войтирегистрация