Iespēja apmainīt "LMT Summer Sound" biļetes pret festivāla aprocēm

Alise Pabērza, 08.07.2015., 08:29

"LMT Summer Sound" festivāla apmeklētāji ir aicināti apmainīt festivāla aproces jau pirms festivāla, aproču apmaiņas punktos t/c "Spice" un t/n "Kurzeme".

Iespēja apmainīt "LMT Summer Sound" biļetes pret festivāla aprocēmSākot no šodienas, 8. jūlija līdz 10. jūlijam festivāla biļetes pret festivāla aprocēm būs iespējams apmainīt t/c "Spice", Rīgā, Lielirbes ielā 29. Aproces varēs samainīt īpašā "LMT Summer Sound" stendā, kurš šajās dienās darbosies no plkst. 10.00 līdz plkst. 19.00.

Liepājā biļešu apmaiņa pret aprocēm būs iespējama tirdzniecības namā "Kurzeme", Lielājā iela 13, Liepājā. Šis aproču maiņas punkts darbosies divas dienas – 9. un 10. jūlijā. Šis apmaiņas punkts festivāla apmeklētājus gaidīs no plkst. 10.00 līdz plkst. 20.00.

Festivāla teritorijā pirmais aproču apmaiņas punkts sāks darbu ceturtdienas vakarā, 9. jūlijā un tas atradīsies pie telšu pilsētiņas. Šis aproču apmaiņas punkts darbu uzsāks 17.00.

Ērtākai nokļūšanai uz "LMT Summer Sound" festivālu tiek organizēts LMT Summer Sound ekspresis, kurš kursēs no Rīgas uz Liepāju, 9. jūlijā, plkst. 18.00 un 10. jūlijā, plkst. 10.00 un 18.00. Brauciena maksa ir EUR 8. Lai rezervētu vietu autobusā, jāpiesakās rakstot uz e – pastu: ekspresis@summersound.lv vai zvanot: +371 29409360 vai + 371 29922477.

Lūdzam arī ņemt vērā satiksmes ierobežojumus, kuri ir vairākos ceļa posmos Rīga – Liepāja uz A9 šosejas, ja uz festivālu dodieties ar personīgo auto.

Lai ceļš uz festivālu būtu īsāks, savos viedtālruņos var ielādēt īpašo festivāla aplikāciju, kuru var atrast straume.lmt.lv/. Aplikācijā var iepazīties ar mūziķiem, kuri uzstāsies festivālā, citām aktivitātēm, teritorijas plānu un sekot līdzi tiešraidēm.

Sekot līdzi festivāla jaunumiem var festivāla oficiālajā aplikācijā, kuru var lejupielādēt šeit straume.lmt.lv/.

Festivāla biļešu cenas: ieejas biļete - EUR 28, ieejas biļete un telts vieta – EUR 35, VIP biļete – EUR 70, VIP biļete + autostāvvieta – EUR 85. Festivāla biļetes var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās Latvijā un internetā.

Uz vasaras grandiozāko pludmales festivālu ielūdz Latvijas Mobilais Telefons, garšu piešķir A/S "Cēsu Alus", atbalsta Liepājas Dome un Liepājas kultūras pārvalde, iesaka Radio SWH un Skats.lv.

Sekojiet informācijai festivāla mājas lapā: www.summersound.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация