Summerhouse 15 - Breaking The Rules

Da White, 28.07.2010., 07:37

Cilvēki! Priecājieties, dejojiet un līksmojiet! Latgales lielākā ezera krastam, atkal tuvojas ikgadējā vasaras lielākā viesuļvētra, pasākums, kuru daudzi ar nepacietību gaida katru gadu!

Tie ir dvēseles, ķermeņaSummerhouse 15 - Breaking The Rules, komunicēšanās, draudzības, mīlestības, elektroniskās mūzikas un vasaras svētki! Īstā vasara nemaz nav aiz kalniem! Tā jau ir ar Tevi, tā jau ir Tevī!

Noteikumi ir izdomāti, lai pēc tam tos pārkāptu. Tas ir haosa sākums. Beigsim tēlot svētos, labāk lauzīsim aizspriedumus un to likumus, dzīvosim un dejosim uz šīm pasaules uztveres lauskām bez piesardzības, un bez pazemojošiem skatieniem no mūsdienu patērētāju sabiedrības puses! Tava dalība šajā pasākumā, lai kļūst kā apliecinājums šiem "nepareizajiem uzskatiem"!

Šajā, 2010. gadā, mēs pārkāpjam visus noteikumus ar devīzi - "Breaking The Rules" ("Laužot noteikumus"), un paplašinām festivālu "Summer House’15" līdz divām dienām. Festivāls norisināsies 6. un 7. augustā, kā vienmēr Rēzeknes novada, Kaunatas pagastā, tikai šogad pasākums pavisam nedaudz mainījis savu norises vietu, tas notiks atpūtas bāzē "Jaunais Dinamietis"!

Festivālā būs pieejamas vairākas "nepareizās" skatuves: House Nation (Main stage), Breaks, X-promo tent, Drum’N’Bass un Chillout terrace, kur kopumā uzstāsies ap 50 Dj un Dj apvienībām!

Reza no Londonas, pasaules līmeņa Dj un producents, kuram Bbc Radio 1 piešķīra "A Great Talent" nomināciju. Tāpat Reza ir Dtpm pasākumu rezidents leģendārajos klubos "Fabric" un "Pacha". Izdod savas kompozīcijas tādās izdevēju kompānijās kā "Nervous", "Big Love", "Hed Kandi" un citās. Greg Eversoul, specialais viesis no San-fransisko , šīs pilsētas house-skolas emblēma (kopā Halo,Hipp-e,Mark Farina). Angļu Jd Miller, kas šajā gadā debitēja apvienībā "Juicy Music" (īpašnieks Robbie Rivera), Kolektīvi Under This (izdod savus ierakstus uz "I-breaks"). "Quadrat Beat" guva savu atzinību visā Eiropā. Bogdan Taran- Latvijas deju mūzikas ikona, festivāla rezidents. Tāpat uz festivāla skatuves atgriežas leģendārā Igauņu apvienība Mutated Forms, kuru plates spēlē Hype, Ss, Grooverider... Radio dīva Ksenia Kamikaza, lietuviešu tehno guru un festivāla "Tundra" krustēvs Pagalve. Pēdējā laikā lielu popularitāti ieguvušie "Tasty Sounds" pārstāvji Crash un Deros nospēlēs ekskluzīvi b2b. Lietuvieši Astralas un Intaks iepriecinās Dnb mūzikas cienītājus. Uz Brakes skatuves spēlēs veterāni: Vital, Virus 332, Shurez (Daudziem negaidāmā ampluā)... Ar pasākuma vizualizāciju nodarbosies Vj Kosmoss (Illegal Dj Team Riga) un Светоmusic, un daudz citu "nepareizu" emociju piemeklēs Jūs un nedos Jums miera!

Bez mūzikas būs piedāvātas arī citas atpūtas un izklaides iespējas, dzīvošana telšu pilsētiņā vai kempingā, pašā pasākuma norises vietā, sporta aktivitātes un citas izklaides visu dienu House mūzikas pavadībā, ieskaitot After party svētdien. Tāpat pasākuma teritorijā darbosies vairāki bāri, kafejnīca un ēdnīca.

Esi nepareizs, lauz stereotipus, uzsūc ikdienas normu gruvešu enerģiju, lai šie svētki paliktu Tevī, ar Tavu garu un mūžīgo jaunību!

Pasākuma Interneta lapa: www.summerhouse.lv


1 коментарий Комментирование доступно всем.
miko, 30.07.2010. 10:06:25 (ip:79.135.138.61)
Рейтинг комментария: 0

Maucam obligāti. Garām palaist nevar!!

Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


Войтирегистрация