"Sus Dungo" koncerts "Garās ceturtdienas" ietvaros

Kristīne Ozola, 20.01.2011., 23:37

Valmierā, mākslas "Galerijā Laipa", ceturtdien, 27. janvārī plkst. 18:00 "Garās ceturtdienas" ietvaros notiks radošās apvienības "Sus Dungo" akustiskais koncerts.

Grupa Sus Dungo ir septiņu meiteņu radoša apvienība, kas darbojas no 2008.gada. Sus Dungo meitenes ne tikai dzied un spēlē, bet arī dejo, spēlē teātrī, raksta scenārijus, fotogrāfē, zīmē un viņas visas vieno māksla un dažādie skatījumi uz lietām, kas arī redzams neordinārajā mūzikā.

Savā profilā draugiem.lv meitenes raksta: "Sus Dungo ir meiteņu radošā apvienība, kuras izpildījumā mūzika, dzeja, video, foto, deja un [..] kļūst par akustisku zaļo rokenrōlu, krāsainu folku, reizēm - underground indie-pop'u, bet galvenokārt... dūdiņroku!"

Meitenes atzīst: "Galvenā būšanas ideja – sajūta ...sajūtu mūzika, ko sarežģīti iedalīt kādā mūzikas stilā vai novirzienā – patiesa, nepieradināta un brīva. Zaļa, spirgta, jauna, prieka un sirsnības pilna sajūta. Un pierādījums par joprojām eksistējošo "joy of the life"."

Radošā apvienība "Sus Dungo" ir piedalījusies mūzikas un mākslas festivālā "Bildes 2009", kur uzstājās kopā ar grupas Astro'n'out solisti Māru Upmani- Holšteini un iesildījušas grupas Anathema ģitāristu Danny Cavanagh. Viens no lielākajiem meiteņu sasniegumiem ir grupas pirmais video dziesmai "Una", kura prezentācija notika Sus Dungo divu gadu jubilejas koncertā 2010. gada 12. februārī.

Mākslas "Galerija Laipa" reizi mēnesī pagarina savu darba laiku un būs atvērta apmeklētājiem no plkst. 11:00 līdz 21:00, tādā veidā vienu ceturtdienu veltot visiem strādājošajiem valmieriešiem un Valmieras viesiem. "Garās ceturtdienas" mērķis ir sniegt iespēju visiem interesentiem apmeklēt izstādes un pasākumus mākslas "Galerijā Laipa" pēc ierastā darba laika.

Ieejas maksa pasākumā : Ls 0,50.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация