"Talbot" un "Five Seconds to Leave" koncerts Rīgā

Sandis Baumanis, 10.03.2010., 11:43

20.marta sestdienā, klubā "Depo" viesosies psihodēliskā doom metal pārstāvji "Talbot" no Igaunijas, kā arī postroka grupa "Five Seconds to Leave" no Čehijas.

Duets "Talbot" no Tallinas, kurš "Depo" klausītājus priecēja 2009.gada janvārī, atgriežas debijas albuma EOS, kurš seko 2008.gadā izdotajam EP ierakstam "Tundra", prezentācijas koncertbrauciena ietvaros.

Atzīmēšanas vērts ir fakts, ka "Talbot" aizvien tiek pelnīti dēvēti par Igaunijas pēdējo gadu uzlecošāko grupu."Five Seconds to Leave"

Kā muzikālās ietekmes minami žanra dižgari OM, Earth un Jesu.

Turpretī un izpildījuma ziņā ekspresīvais un trokšņainais postroka trio "Five Seconds to Leave" pārstāv Čehijas vēsturisko novadu - Dienvidbohēmiju.

Maija mēnesī dienasgaismu solās ieraudzīt grupas pirmais oficiālais mūzikas ieraksts, kurš paredzams izdošanai vinila formātā.

Neilgajā pastāvēšanas laikā kopš 2008.gada grupa Čehijā ieguvusi stabilu klausītāju ievērību, kā arī dalījuši skatuvi ar A Storm of Light, Asva, This Will Destroy You, God Is an Astronaut, Kongh, Caspian un citiem.

Pašmāju atbalsts – postroka grupa "Gaserata", kuri šobrīd darbojas pie jaunas koncertprogrammas un materiāla otrajam studijas albumam, kā arī pašmāju noise skatuves pārstāvji "1/2H 1/2W".

Ieeja no plkst. 21:00, ieejas maksa 2 Ls.
 


1 коментарий Комментирование доступно всем.
snds, 11.03.2010. 07:27:59
Рейтинг комментария: 0

Bezmaksas lejuplādei atrodams grupas Talbot debijas albums EOS, kurš izdots 2010.gada martā un bez šaubām koncerta laikā būs pieejams iegādei taustāmā formātā, jo, kā zināms, paredzams arī izdošanai ierobežotā tirāžā:

http://www.talbot-music.com/Talbot_-_EOS_2010.zip

Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


Войтирегистрация