"Talibam!" papildspēki – "Streets of Sex" un DJ Henča

Viestarts Gailītis, 07.05.2010., 15:18

Jau ziņots, ka 14.maijā nosacīti jaunatvērtajā "Nabaklab" uzstāsies "Talibam!" - novatorisks, spraigs un tādos ietekmīgos izdevumos kā "Pitchfork Media" ļoti atzinīgi vērtēts džeza/noise/roka duets, kas nāk no pēdējo gadu muzikāli iespējams raženākā rajona – Bruklinas, Ņujorkā.

Savukārt kā vakara īpašie viesi būs pārstāvji no muzikāli raženās Rīgas - Andreja Zālīša (1/2H 1/2W) un Riharda Bražinska (trauma moralis) pamazām atpazīstamību iegūstošais kopprojekts Streets of Sex. Projekts ir ticis idejiski ieņemts pērnā gada Skaņu mežā, kad aizskatuvē Andrejs Rihardam izteicis piedāvājumu veidot eskperimentālu duetu. Streets of Sex ietvaros abi jaunieši izspīlē savu individualitāti, sapresējot kopā skrāpējošas, agresīvas un haotiskas elektronikas, konvulsīvi aritmisku bungu spēli un gan līdz nepazīšanai pārveidotus, slimi nogribējušos gārdzienus, gan arī neapstrādātus, maniaStreets of Sexkālus negaidīti ejakulējošus kliedzienus. Kā tuvākā līdzība būtu minams Jason Forrest, Ignaz Schick un Big Daddy Mugglestone sadarbības auglis Blindsnakes, kuru uzstāšanos, starp citu, bija iespējams vērot 2006. gada Skaņu mežā, taču alkoholiskajā Streets of Sex manierē manāmas vēl arī tiešas grindcore un black metal atblāzmas, un pat Derek Bailey tipa "tīras" ģitāras improvizācijas pasāžas. Savukārt mūziķi paši sevi dēvē par drum’n’noise un/vai pure satanic free jazz izpildītājiem. Turklāt dueta nosaukums sevī šifrē galēji stulbu radošu izpausmi, proti, vārds "SEX" ir pēcpadomju Latvijā bieži sastopams uzraksts uz sienām un sētām, ko droši var uzskatīt par infantīlā un kaitnieciskā ielu graffiti klasiku.

Otrā zālē garu uzturēs Latvijas elektronikas dīdžeju scēnas veterāns DJ Henča, kurš, cita starpā, savulaik semploja leģendārajā grupā Sirke, bet nu jau vairākus gadus profesionālu iemeslu dēļ mīt Luksemburgā.

Biļetes būs nopērkamas, sākot ar pirmdienu Biļešu Servisa tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv. Iepriekšpārdošanā - Ls 3, pie ieejas Nabaklab - dārgāk.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


Войтирегистрация