Tallinā uzstāsies britu mūziķis Stings

Vladimirs Kravčenko, 12.07.2010., 17:08

11. septembrī Igaunijas galvaspilsētā Tallinā uzstāsies bijušais "The Police" grupas dalībnieks, bet tagad veiksmīgas solo karjeras īpašnieks, izcilais britu mūziķis Stings.

KonceTallinā uzstāsies britu mūziķis Stingsrts notiks "Simphonicity" tūres ietvaros un ir zīmīgs ar to, ka tas notiks kopā ar Karaliskās filharmonijas koncertorķestri, kuru vada Stivens Merkurio. Koncerta laikā mūziķis izpildīs solo karjeras un "The Police" laikā radītus skaņdarbus ar jaunu skanējumu.

"Simphonicity" programmā slavenās Stinga dziesmas parādās pavisam jaunā "apvalkā". Tas ir kaut kas vairāk, kā nu jau ierastais "roka grupa + simfoniskais orķestris", tas ir kaut kas interesantāks. Speciāli priekš "Simphonicity" tūres ir uztaisīti jauni aranžējumi, instrumentālo partiju apdares un daļēji pat no jauna uzrakstītas partijas, kas ļāva rast pavisam unikālu un harmonisku populāro kompozīciju skanējumu klasisko instrumentu pavadībā.

Ideja radusies 2008. gadā, kad Stingam pienācis uzaicinājums uzstāties kopā ar Čikāgas simfonisko orķestri. Sadarbība ar klasisko kolektīvu atstāja uz Stingu un viņa mūziķiem lielu iespaidu un izraisīja vēlmi paturpināt eksperimentus šajā virzienā. Un kā nākošais sekoja piedāvājums no ne mazāk pazīstamā Filadelfijas orķestra. Notiekošais bija kā stimuls tālākai darbībai. Tad arī parādījās koncepcija jaunajam albumam "Simphonicities", kas oficiāli nāks klajā 2010. gada 13. jūlijā, bet pirmais singls "Every Little Thing She Does Is Magic", jau ir pieejams internetā no 24. maija. Albums sastāv no labākajām Stinga kompozīcijām ar Karaliskās filharmonijas orķestra aranžējumiem.

Latvijas izklaides produkts EVENTTRAVEL.LV ar Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas atbalstu visiem britu mūziķa talanta cienītājiem no Latvijas piedāvā lielisku iespēju apmeklēt šo koncertu, piedaloties izklaidējošā braucienā uz koncertu un atpakaļ.
Brauciena laikā, lai uzturētu pozitīvu gaisotni pirms koncerta, tiks rīkoti konkursi, notiks atrakcijas un citas aktivitātes. Visus brauciena dalībniekus gaida patīkami pārsteigumi un balvas!

Biļetes braucienam, var iegādāties visās "Biļešu Serviss" tirdzniecības vietās, kā arī internetā: www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena - 18 Ls. Vietu skaits ierobežots!

Biļetes uz pašu koncertu ir pieejamas šeit.

Visiem Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas studentiem ir iespēja aizbraukt uz Stinga koncertu Tallinā nedaudz lētāk. Uzrādot šīs akadēmijas studenta apliecību, biļešu tirdzniecības vietā biļetes būs pieejamas pa 16 Ls. Apliecība būs obligāti jāuzrāda kāpjot autobusā biļešu pārbaudes laikā.

Brauc ar EVENTTRAVEL.LV un piedalies akcijā: atsūti līdz 05.09.2010 uz e-mail adresi info@eventtravel.lv savu Vārdu, Uzvārdu un mīļāko Stinga dziesmu TOP 10. Brauciena laikā visi akcijas dalībnieki piedalīsies balvu izlozē.

Vairāk informācijas par organizēto izklaidējošo braucienu uz Stinga koncertu Tallinā: www.eventtravel.lv, info@eventtravel.lv, +371 27 08 60 38.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация