Nākamā "Amber Muse’s" tehno ballīte notiks alternatīvajā klubā "Depo"

Bogdan Taran, 17.06.2015., 10:43

Šo sestdien, 20. jūnijā, tehno sērijas pasākums (spek-truhm) notiks klubā, kas sākot no 2000. gada bija viena no galvenajām ballīšu vietām galvaspilsētā – klubs "Depo", Vaļņu ielā 32.

Nākamā "Amber Muse’s" tehno ballīte notiks alternatīvajā klubā "Depo"Pasākuma organizatori Taran & Lomov kā viesmāksliniekus ir uzaicinājuši jauno franču dīdžeju The Nobless no Tulonas un daudzveidīgo, pastāvīgo Rīgas nakts dzīves dalībnieku – Esoniq. Ballītē skanēs tehno, tech house un elektronika.

The Nobless nāk no Francijas dienvidu pilsētas Tulonas, kur 15 gadu vecumā sāka izmēģināt savus spēkus mūzikas producēšanā, un kopš tā laika mūzika ir kļuvusi par viņa dzīves neatņemamu sastāvdaļu - viņš sacer pats savus skaņdarbus un regulāri spēlē dažādās ballītēs. Bez tam viņš padziļināti apgūst audio inženieriju un interesējas par tādām tēmām kā signālu un līniju sistēmu teorija, mikroprocesori utt. Starp mākslinieku vārdiem, kas ietekmējuši viņu, atrodami Pauls Kalkbrenners, Lens Faki un Lorēns Garnjē, tāpēc arī viņa mūzikas stils balstās no house līdz tehno pamatiem.

Pasākuma sākums 23.00. Ieeja no viesu saraksta līdz 01.00 - 3 €, pārējiem 5 €. Pieteikšanās viesu sarakstam pa e-pastu info@ambermuse.com vai bezmaksas mobilajā aplikācijā Amber Muse (iOS: goo.gl/I0K6e7, Android: goo.gl/KG0GXp).

Taran & Lomov miksi, kas ierakstīti sērijas (spek-truhm) ballītēs: soundcloud.com/bogdan-taran/sets/spek-truhm-mixes.

Vairāk informācijas mājas lapā: www.ambermuse.com.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация