"Tesa" un "Silards" aicina uz labdarības koncertu

Maija Pavlova, 06.01.2010., 16:45

7. janvārī, plkst. 20:00 uz labdarības koncertu "United Intimacy" telpās Ģertrūdes ielā 101a aicina grupas "Silards" un "Tesa".

Pasākums tiek rīkots ar mērķi palīdzēt vākt līdzekļus kohleāro implantu iegādei, kas nepieciešami grupas "Ricochet" (Krievija) vokālista dēlam Jašam – deviņus mēnešus vecam puisēnam, kas piedzimis nedzirdīgs.

Jaša tētis Aleksandrs pēdējos gadus pavadījis spēlējot vairākās grup ās, vadot ierakstu leiblu, organizējot koncertus un tūres, to skaitā arī Rīgas grupām "When My Authorities Fall", "Tesa" un "Silards", un visu savu brīvo laiku veltot mūzikai. Tāpēc viņam vēl jo grūtāk ir apzināties, ka neko no tā viņš nespēs nodot vai izskaidrot savam dēlam.

Kohleārais implants tiek uzskatīts par nozīmīgāko sasniegumu dzirdes problēmu risināšanā kopš dzirdes aparātu ieviešanas, bet kā visas jaunākās tehnoloģijas tas maksā dārgi – 30 000 dolāru vienai ausij –, nerēķinot ceļa, pēcoperācijas un rehabilitācijas izdevumus. Protams, pašas tehnoloģijas neveic brīnumus – ir jāiegulda pamatīgs darbs, lai tas dotu panākumus. Vecāki jau tagad atsakās no visām brīvā laika aktivitātēm un ir gatavi arī turpmākos gadus veltīt tikai mazā Jašas attīstībai. Lieki piebilst, ka nepieciešamo summu savākt neizdodas tik ātri, lai gan neticami daudz ir saziedots labdarības koncertos Krievijā. Arī Jašas ģimene, bez šaubām, ir ieguldījusi visus pieejamos līdzekļus, taču katra diena bez implanta puisēnam ir zaudējums. Pētījumi rāda – jo ātrāk bērnam ievieto kohleāro implantu, jo lielākas iespējas apgūt valodu.

Mēs ticam, ka Jaša būs ļoti uzcītīgs un iemācīsies gan runāt, gan saklausīt skaņas, taču mēs varam viņam šo uzdevumu atvieglot, savācot summu, kas vismaz par vienu dienu tuvinās Jašu kohleārajam implantam – brīnišķīgajai skaņu pasaule, kas mums šķiet tik pašsaprotama. Atbalsti Jašu arī Tu, atnākot uz koncertu 7. janvārī.

Ieeja- ziedojums 2ls.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


Войтирегистрация