"The Living Jarboe" koncerts Rīgā

Edgars Āboliņš, 12.03.2010., 15:10

7. aprīlī Rīgā, jaunajā klubā "Nabaklab", uzstāsies leģendārās Ņujorkas post - punk grupas "Swans" ilggadējā dalībniece, komponiste un māksliniece Jarboe.

Pirms viņas uz skatuves kāps grupa "Nachtmystium" no ASV.

Klubs "Nabaklab" tapis bufetes "Gauja" un Universitātes Radio Naba sadarbības rezultātā, un apmeklētājiem durvis vērs aprīļa sākumā. Jaunais klubs atradīsies Rīgas centrā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12. Jarboe

Dziedātāja Jarboe grupai "Swans" pievienojās dažus gadus pēc grupas dibināšanas 1986. gadā, un palika tās sastāvā līdz pat "Swans" izjukšanai 1998. gadā. Jarboe joprojām tiek uzskatīta par vienu no leģendārās "Swans" līderiem.

Jarboe solo karjera sākās vēl esot grupas "Swans" sastāvā un viņas pirmais albums "Thirteen masks" iznāca 1991. gadā. Kopš tā laika Jarboe izdevusi vairāk kā 13 albumus, sadarbojusies ar tādiem mūziķiem kā "Neurosis", "A Perfect circle", "Skin" un daudziem citiem, kā arī devusies neskaitāmās koncerttūrēs. Rīgā "The Living Jarboe" uzstājās 2004. gadā.

Šajā koncerttūrē kopā ar Jarboe uz skatuves kāps mūziķi no grupām "Inswarm", "Cobalt", "Batillus" un "Hull".

Iesildītāju statusā 7. aprīļa koncertā būs dzirdama ASV psychedelic black metal grupa "Nachtmystium".


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo


Войтирегистрация