Tima Hekera koncertu Rīgā ievadīs Kaspars Groševs

SKYR, 23.05.2010., 21:50

26.maijā gaidāmo skaņas mākslinieka Tima Hekera koncertu Rīgā ievadīs mūziķis un mākslinieks Kaspars Groševs.

Kaspars Groševs; Foto- R. HofmanisKaspars Groševs lielākoties darbojas vizuālās mākslas jomā, aktīvi piedaloties izstādēs Latvijā un ārvalstīs. Ar mūzikas radīšanu vairāk vai mazāk saistīts kopš 90-to beigām, gan eksperimentējot elektroniskās mūzikas laukā, gan līdzdarbojoties hardcore skatuvē, ko pēdējos gados nomainījusi interese par skaņu mākslu un konceptuālisma aprisēm mūzikā. Mūzikā viņu interesē pamatelementi - cilvēka balss iespējas, tīri toņi, skaņas saitēšanās un vienkārši apstrādes efekti.

Šobrīd Kaspara Groševa skaņu instalācija apskatāma izstādē "Izklausās pēc mākslas" Cēsīs, bet pirms nedēļās Muzeju naktī kopā ar scenogrāfu Rūdolfu Bekicu un modes māksliniekiem Mareunrol's, kuru īsfilmai "Nightmares" Groševs pagājušajā gadā veidoja mūziku, tika izveidota instalācija Eden.

Kaspars regulāri par skaņu mākslu raksta žurnālam "Studija". Kopš radio "NABA" pirmsākumiem ik nedēļu veido raidījumu "Vīzijas".

Kā ziņots iepriekš, 26.maijā Ģertrūdes ielas teātrī Rīgā uzstāsies viens no ievērojamākajiem elektroniskās un elektroakustiskās mūzikas māksliniekiem Tims Hekers no Kanādas. Biļetes uz koncertu pieejamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietnē www.bezrindas.lv.

Ieeja koncertā no plkst. 20:00.

 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация