Top pirmais rock klubs Jelgavā

Evita Badūne, 01.03.2010., 22:52

Sanākot kopā domubiedru grupai, Jelgavā top pirmais rock klubs "Urbix Rock Style".

Kluba pamatideja ir rock mūzikas popularizēšana. Pasākumi tiks rīkoti dažādās vietās, un pirmais šī kluba notikums būs šo piektdien, 5. martā, plkst. 21.00 , muzikālajā krogā "Cepuri nost!", Ausekļa ielā 12a, Jelgavā.

"Rock klubs rīkos rock mūzikas koncertus, pasākumi tiks papildināti ar rock atbilstošām tēmām, piemēram, talk-šoviem ar populāriem rock mūziķiem. Esam iecerējuši dot iespēju uzstāties jaunajām, mazāk komerciālajām grupām.

"Jelgavā par rock mūziku ir liela interese, to pierādīja mūsu rīkotā atbalsta akcija "Rock to Fontaine", kas notika šī gada 5. februārī" teic kluba dibinātājs Urbix .(grupas "Huskvarn" līderis Normunds Štefenhagens).

5. marta pasākumu atklās grupa "Between the lines", tai sekos grupas "U-13" un "Synodic", bet noslēgumā būs iespēja dzīvajā izpildījumā skatīt grupu "Rūsa".

Rock kluba dibinātājs Urbix atklāj, ka rock klubs nebūs piesaistīts kādai konkrētai vietai. Interasanti, ka kluba aktivitātes tiks rīkotas dažādās Latvijas vietās, arī brīvā dabā.

Darbosies "draudzīgais bārs", kā arī būs iespēja parunāt par ģitārām.

Ziedojums Ls 1.50 "Urbix Rock Style" kluba veidošanai
 


1 коментарий Комментирование доступно всем.
Razi, 11.03.2010. 16:49:44 (ip:84.237.164.143)
Рейтинг комментария: 0

Hell yeah!

Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


Войтирегистрация