Trīs tenoru vakars kopā ar opereti Eiropas dienā

Agija Ozoliņa-Kozlovska, 26.03.2015., 08:32

9. maijā plkst. 16:00, kultūras pilī "Ziemeļblāzma" (Ziemeļblāzmas ielā 36, Rīgā) programmā "Operetes pavasaris" klausītājus priecēs "Trīs Latvijas tenori", Artis Gāga un Marlēna Keine, kas ar operetes koncertprogrammu 2014. gada nogalē jau iemantoja ārkārtīgi plašu skatītāju interesi un sajūsmu.

"Trīs Latvijas tenori"Tāpēc kā veltījums Eiropai un pavasarim šī programma skanēs ar jauniem akcentiem – ar speciāli šim koncertam veidotām populāras spāņu mūzikas aranžijām.

Trīs tenoru kombinācija ir kļuvusi tik populāra, ka to varētu apzīmēt par atsevišķu izpildītājmākslinieku žanru, bet koncertā "Operetes pavasaris" noteicošā būs operete dažādās Eiropas valodās. Svētku gaisotne un teatrālais vieglums, kas tik raksturīgs operetei, ir "Trīs Latvijas tenoru" koncerta "Operetes pavasaris" pavadonis. Un atgādina, ka operete – tā ir ne tikai skaista mūzika ar laimīgām izrādes beigām, bet arī labs humors un prieks, kas caurstrāvo gan duetus, gan solo dziedājumus.

Koncerts veltīts pavasarim un Eiropas dienai. Programmā skanēs populāra klasika, dažādu tautu operešu mūzika dažādās Eiropas tautu valodās. Dzirdēsim, kāda ir spāņu operete jeb "zarzuela" spāņu valodā, Grāfa Danilo āriju no F. Lehāra operetes "Jautrā atraitne", citas populāras spāņu melodijas un hitus.

Šobrīd tenori Miervaldis Jenčs, Nauris Puntulis un Guntars Ruņģis kā spilgta Kalnuzemes diplomātu trijotne – Barons Zeta, konsuls Bogdanovičs, padomnieks Kromovs bauda skatītāju aplausus jauniestudētās Franča Lehāra operetes "Jautrā atraitne" izrādēs (tuvākās 12., 18. aprīlī Rīgā, 26. aprīlī Liepājā), bet 9. maija koncertā kultūras pilī "Ziemeļblāzma" "Trīs Latvijas tenori" uzstāsies kopā ar jauno un talantīgo soprānu Marlēnu Keini, kuru iepazinām kā spožu Violas Dantess atveidotāju operetē "Klīvija", un kura patlaban turpina skoloties Berlīnē, kā arī ar spožo saksofona virtuozu Arti Gāgu. Operetes orķestra diriģents Guntars Bernāts, operetes dejotāji. Koncertu vadīs muzikoloģe Liene Jakovļeva.

Biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs. Atlaides kolektīviem, daudzbērnu ģimenēm uzrādot "3+ ģimenes karti", studentiem, skolēniem, pensionāriem, invalīdiem.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация