"Tu teici tā" - jauns singls un video no Mika Dukura

Edgars Gertners, 28.09.2015., 12:55

Mūziķis Miks Dukurs, sadarbojoties ar grupas "PeR" bītbokseri Edmundu Rasmani un ģitāristu Gintu Smuko radījuši kompozīciju "Tu teici tā".

"Tu Teici Tā"Carnikavas mežos uzfilmēts arī krāšņs video, kas tiek nodots klausītājiem un skatītājiem.

Dziesmas pirmsākumi meklējami pirms aptuveni pus gada, kad "Gada Balva 2015" pasākumā uz vienas skatuves kā pasākuma vadītāji satikās Miks Dukurs un Edmunds Rasmanis. Gatavošanās notika Mika radošajā darbnīcā - mājas studijā, kur paralēli tiešajiem pienākumiem tika sākts darbs pie jaunas kompozīcijas. Process bija aizraujošs, rotaļīgs, spēlējoties ar instrumentiem. Mūziķi atzīst, ka radošajā procesā bijis brīdis, kad dziesmas risinājums bija strupceļā, taču to "izglāba" nejauši satiktais akustiskās ģitārspēles guru Gints Smukais.

Miks Dukurs, par dziesmu: "Divu cilvēku attiecības ir tēma par kuru man nekad neapniks rakstīt! Kompromiss vienmēr bijusi labākā atbilde jebkurai strīdīgai situācijai, tikai jāprot ieklausīties un reizēm arī piekāpties. Man liels prieks, ka šis skaņdarbs radies jauniegūtu draugu sadarbības rezultātā. Šoreiz esam pastrādājuši dubultā un saslēdzoties ar jauno režisoru Ritvaru Bluku, caur deju Carnikavas mežos, tapa arī krāsains video piedzīvojums."

Video: www.youtube.com/watch?v=VnmvHbJKXfM&feature=youtu.be.

Teksts: Miks Dukurs, mūzika: Miks Dukurs, Edmunds Rasmanis, akustiskā ģitāra: Gints Smukais, producents: Miks Dukurs, Edmunds Rasmanis, mikss & māsters: Jānis Šmēdiņš.

Video: Ritvars Bluka, stils: Līga Banga.

Grims, matu sakārtojums: Beate Kudina.

Dejotāji: Anete Klapkalne, Kristaps Vanags.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация