Turpinās pieteikšanās R`n`R Garāžas duelim

dravegigger, 28.06.2010., 12:03

Līdzšinējie pieteikumi ļauj solīt: ceturtā sezona izcelsies ar stilistisku daudzveidību.

rnrlogoPiektdien, 2. jūlijā, atgādinot par to, ka rit pieteikšanās R`n`R jauno grupu konkursa Garāžas duelis ceturtajai sezonai, uz skatuves kāps pirmie priekšatlases dalībnieki.

 
Rīkotāji ar prieku jau tagad var atzīt: šī sezona sola izcelties ar daudzveidību. Pieteikumu muzikālais spektrs sniedzas no ekspresīva un inovatīva metāla līdz post punk/ folk un poproka iedvesmotām mierīgām dziesmām, pretendentiem apliecinot: konkursa nosaukumā minēto garāžu viņi izprot kā vietu, kur top jauno rokgrupu daiļrade visos stilos. Lai ilustrētu to, cik dažādus garāžduelantus pieteikties iedrošinājusi R`n`R koncertprogrammas paplašināšanās, šo piektdien pārmaiņas pēc uz skatuves nebūs pārstāvēts roka smagākais gals, skanēs lirisks un nebēdnīgi trokšņains, melodisks roks grupu Station Winter, Mežonīgais rieksts, Charisma un Wake NC sniegumā. Trijos no četriem duelantu kolektīviem valda meiteņu vokāli.


Priekšatlase notiks divos raundos. Vispirms katrs kolektīvu pāris sacentīsies par to, kurš rudenī turpinās cīņu par iekļūšanu ceturtdaļfinālā (dueļa nākamajam posmam no katra priekšatlases vakara četriem konkursantiem tiks izraudzītas divas grupas). Otrajā raundā abi uzvarētāji sacentīsies par to, kurš vakara noslēgumā spēlēs pilnu koncertprogrammu. Gan pirmajā, gan otrajā raundā katra grupa atskaņos divas kompozīcijas– oriģināldziesmu un pašu mūziķu izvēlētu kaverversiju. Pēdējo vidū 2. jūlija vakarā gaidāmi darbi no Paramore, Lady Gaga, Double-Faced Eels un Scorpions daiļrades.


Balsojuma uzvarētāji- kā R`n`R dueļos ierasts– ir tie, kam nodrošināts skaļākais fanu atbalsts, tāpēc grupas uz sacensību, protams, gaidītas kopā ar atbalstītāju pulku.
R`n`R Garāžas dueļa trešā sezona noslēdzās 18. jūnijā. Naudas balvu, kuras uzkrājums fināla laikā sasniedza 600 latus, ieguva Rīgas stoner rock/ post grunge grupa Pūķa gars. Tās vokālists Kaspars Hermanis Vēvers būs arī dueļu ceturtās sezonas atklāšanas vakara vadītājs.


Pieteikšanās Garāžas dueļa ceturtajai sezonai turpināsies, kamēr konkursantu skaits būs sasniedzis 32- pa četrām grupām ik priekšatlases vakaram. Pašlaik visu stilu jaunie rokmākslinieki joprojām aicināti kuplināt dueļa muzikālo daudzveidību, sūtot mājaslapas, sociālā portāla profila adresi vai ierakstus mp3 formātā un e-pasta adresi, obligāti pievienojot kontakttālruņa numuru, uz e-pastu garaza4@rocknriga.lv


Kā R`n`R jau vēstījis, atšķirībā no Garāžas dueļu iepriekšējām sezonām šoreiz arī priekšatlase iecerēta dueļa apstākļos: nevis grupām ievietojot informāciju interneta mājaslapā un atbalstītājiem balsojot elektroniski, bet kolektīviem kāpjot uz skatuves un klausītājiem jau konkursa pirmajā posmā ar atbalsta skaļumu klātienē izlemjot, kuras grupas 27. augustā piedalīsies duelantu pāru izlozē un no 3. septembra cīnīsies par iekļūšanu ceturtdaļfinālā, pusfinālā un finālā, kas paredzēts 10. decembrī.

 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


Войтирегистрация