Liepājā notiks Viktora Kozlitina koncerts "Mūsu jaunības dziesmas"

Inessa Soleičuka, 24.04.2015., 11:42

Sestdien, 2. maijā, plkst. 16:00 Liepājas Latviešu biedrības namā, skanēs 20. gadsimta populāras dziesmas Viktora Kozlitina izpildījumā (baritons, ģitāra).

"Mūsu jaunības dziesmas"Programmā: komponista I. Dunajevska filmu mūzika – Jautrie zēni (1934) un pazīstamās A. Pahmutovas melodijas, B. Okudžavas neaizmirstamā dziesma no kinofilmas "Baltā tuksneša saule" (1970), kā arī citas melodiskas kompozīcijas no 20. gs. 70. – 80. gadu kinofilmām – "Septiņpadsmit pavasara mirkļi" (1973), "Likteņa ironija jeb Vieglu garu" (1975), "Cietsirdīgā romance" (1983). Koncertā vēl skanēs A. Babadžanjana dziesmas no Muslima Magomajeva repertuāra, kā arī M. Tariverdijeva, N. Bogoslovska, V. Visocka, R. Paula un I. Kalniņa skaņdarbi.

Viktors Kozlitins dzimis 1957. gadā Urālos, Čeļabinskas apgabalā. Viktors dzied kopš agras bērnības. Kā viņš pats saka: "Uz skatuves jūtos ļoti brīvi un dziedāšana vienmēr man ir sagādājusi milzīgu gandarījumu." Viktors ar prieku atceras savu pirmo uzstāšanos, 6 gadu vecumā, kas notika Korkino pilsētas Kultūras namā. 1976. gadā liktenis Viktoru aizveda uz Liepāju dienēt armijā. Tur viņš 3 gadus spēlēja saksofonu armijas orķestrī. Pēc armijas Viktors pabeidza J. Mediņa mūzikas koledžu, V. Zilpaušas vokālo klasi. Pēc koledžas beigšanas sekoja septiņu gadu darbs Latvijas Nacionālās operas korī. Pirmie solo koncerti notika 90-jos gados Vācijā.

Biļetes pieejamas Liepājas Latviešu biedrības nama "Biļešu Paradīzes" kasē un www.bilesuparadize.lv.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl

Hi, kam dashur të di çmimin tuaj

MasonSax


Войтирегистрация