Jums ir jautājumi par Eiropas Savienību? "Europe Direct" var atbildēt uz tiem

Eiropas Komisija, 24.11.2011., 22:42

Es pārceļos uz citu Eiropas Savienības valsti; kā varu iegūt uzturēšanās atļauju? Kad lietoju mobilo tālruni ārzemēs, vai ir noteikumi, kas ierobežo papildu cenas? Mans avioreiss tika atcelts; kādas ir manas tiesības? Vai organizācija, kuru pārstāvu, var saņemt ES finansējumu? Lai saņemtu atbildes uz šiem un daudziem citiem jautājumiem, sazinieties ar galveno informatīvo dienestu "Europe Direct".

Ja vēlaties saņemt palīdzību vai padomu netālu no jūsu dzīvesvietas vai ja meklējat iespējas apspriest ES politiku vai iegūt informāciju par to, tad jums ir jāsazinās ar tuvāko vietējo informācijas centru.

Tāpat "Europe Direct" kontaktcentru varat sazvanīt pa tālruni: 00 800 67 89 10 11

  • bezmaksas tālruņa numurs visā ES teritorijā
  • darbadienās no plkst. 9.00 līdz 18.30 pēc Centrāleiropas laika (CET)
  • jebkurā ES oficiālajā valodā


Apmeklējiet tuvāko kontaktcentru "Europe Direct" vai sazinieties ar to pa tālruni vai e-pastu, lai iegūtu informāciju vai piedalītos vietējos informatīvos pasākumos.

Pa e-pastu atbildes sniedz trīs darbadienu laikā (vidēji), tomēr atbildes uz sarežģītākiem jautājumiem var nākties gaidīt ilgāk.

Palīdzības dienests internetā, kas ir pieejams angļu, vācu un franču valodā, var jums palīdzēt ES tīmekļa vietnē pieejamas konkrētas informācijas atrašanā (darbadienās no plkst. 9.00 līdz 18.30 pēc Centrāleiropas (CET) laika).


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Поделись радостью
Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab


Войтирегистрация