Latvijā viesosies "Londonas Jauniešu Koučinga Akadēmijas" dibinātājs

Lauma Ozolina, 22.02.2011., 18:53

Jau šo piektdien, 25.februārī, Latvijā viesosies pasaulē viens no atzītākajiem starptautiskajiem lektoriem un "Londonas Jauniešu Koučinga Akadēmijas" dibinātājs Harijs Singa (Harry Singha), lai pasniegtu personīgās izaugsmes treniņu Latvijas skolu jauniešiem un pasniedzējiem.

Tikšanās ar H.Singu norisināsies Rīgas Teikas vidusskolā, pulksten 10.00.

Uz Latviju jauniešu koučinga eksperts uzaicināts, lai jauniešiem palīdzētu attīstīt prasmes izvirzīt un īstenot savus mērķus, ko *Data Serviss veiktajā pētījumā tie atzinuši kā vienu no būtiskākajiem klupšanas akmeņiem savas turpmākās dzīves plānošanā.

Pasākuma iniciators un organizētājs ir Dace Briede-Zālīte, Jauniešu Akadēmijas "Pacelt Pasauli" dibinātāja un vadītāja.

Straujais kritiens pēc "treknajiem" gadiem ietekmējis jauniešu vērtību maiņu.

Dažādu faktoru un apstākļu ietekmē Latvijas jauniešu vidū pēdējo gadu laikā notikusi vērtību maiņa un nereti novērojamas divas galējības – vēlme ātri tikt pie "vieglās naudas" un miljoniem vai arī demotivācija, neticība saviem spēkiem un valsts nākotnei.

Dace Briede-Zālīte, jauniešu "Pacelt Pasauli" dibinātāja un vadītāja: "Šāda veida savu spēju izpratnes un mērķtiecības treniņš Latvijā notiks pirmo reizi. Esmu gandarīta, ka uz Latviju izdevies uzaicināt augsta līmeņa starptautisku lektoru, kurš savus privātos līdzekļus velta dažādu programmu izstrādei tieši jauniešu personīgās izaugsmes veicināšanai un apmācībai. Programmas paredzētas gan jauniešiem, gan viņu vecākiem, gan arī pasniedzējiem – cilvēkiem, ar kuriem jaunieši dien dienā saskaras visvairāk.

Visā pasaulē, arī Latvijā ir daudz jauniešu, kuriem dažādu faktoru dēļ iestājusies tā saucamais "stagnācijas" posms, un, lai situāciju mainītu, nereti viņiem nepieciešams "ārējs grūdiens", kas var būt arī saruna."

Harijs Singa ir "Lielbritānijas Jauniešu Koučinga Akadēmijas" dibinātājs un pasniedzējs, un viņš ir izstrādājis personīgās izaugsmes treniņa programmu darbam ar jauniešiem un pedagogiem. Jauniešu Koučinga Akadēmijas konceptu viņš ir uzsācis arī starptautiskā līmenī , kļūstot par "Starptautiskās Jauniešu Koučinga Akadēmijas" projekta direktoru. H.Singa ir atzīts un mīlēts lektors Londonas "Koučinga Akadēmijā"". Viņa ieguldījums jauniešu personīgās izaugsmes veicināšanā turpinās ik gadu un ir iedvesmojošs piemērs ikvienam, kam rūp jauniešu personības attīstība. Lielākais 2011.gada projekts un izaicinājums enerģētiskajam pasniedzējam ir - katrā Lielbritānijas pilsētā apmācīt un akreditēt par saviem līdzekļiem vienu jaunieti, kas pēc tam darbotos vietējā reģionā kā jauniešu personības attīstības treneris un balsts.

*Data Serviss pētījums veikts 2010.gada rudenī, un tā laikā aptaujāti vairāk kā … jaunieši no skolām visā Latvijā.

Par Daci Briedi-Zālīti un Jauniešu Akadēmiju "Pacelt Pasauli"

Jauniešu Akadēmija "Pacelt Pasauli" (www.paceltpasauli.lv) ir unikāls un Latvijā vienīgais privātās iniciatīvas šāda veida projekts, kura mērķis ir atbalstīt jaunos cilvēkus viņu nākotnes aicinājuma atrašanā, iesaistot skolu pedagogus un pieaugušos bērnu labākas nākotnes veidošanā. "Pacelt Pasauli" programmas palīdz attīstīt pašapziņu, izprast savas vajadzības un dod papildu zināšanas, uz kurām balstīt veiksmīgāku dzīvi un nākotnes izvēli.

Dace Briede-Zālīte ir Diplomēta Londonas "Koučinga Akadēmijas" (The Coaching Academy) personīgās izaugsmes speciāliste. Licenzēta Brajena Meina "Mērķu plānošanas" (Goal Mapping) praktiķe. Šobrīd papildina studijas Londonā jauniešu programā.

Līdz šim "Pacelt Pasauli" attīstījusi sadarbība ar dažādiem nozaru vadošajiem ekspertiem. Kopš "Pacelt Pasauli" dibināšanas 2010.gada augustā līdz šim realizēti jau vairāk nekā 30 sadarbības projekti ar skolām, pašvaldībām, nevalstiskajām organizācijām, publisko un korporatīvo sektoru. Kopumā novadītas treniņprogrammas ap 1000 klausītājiem, no tiem ap 700 skolu pedagogiem un jauniešiem.
 


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Поделись радостью
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


Войтирегистрация