Sīvā konkurencē noskaidrotas sešas labākās "start-up" komandas

Natālija Knaidele, 08.10.2015., 07:53

Pagājušajā piektdienā "Nordic Club House" telpās notika "eegloo" un "ERGO" rīkotais atvērtais ideju konkurss "ERGO academy start-up" jeb jaunuzņēmēju programmā, kur sīvā cīņā tika noskaidrotas sešas labākās komandas, kuras tālāk piedalīsies "ERGO" akadēmijā.

Sīvā konkurencē noskaidrotas sešas labākās "start-up" komandasVairāku stundu garumā jaunuzņēmēju industrijā kompetenti žūrijas locekļi nenogurstoši klausījās jauno uzņēmēju idejās, izvērtēja tās un atzina par labu esam sešas no divdesmit divām idejām. Jāatzīst, ka sešas komandas arī bija maksimālais akadēmijai izvirzītais komandu skaits un, ja nebūtu šāda ierobežojuma, akadēmijai noteikti tiktu izvirzītas vēl vairākas idejas.

Starp izvēlētajām komandām bija tādas idejas kā uzlabot kredītu izsniegšanas un lidostu transfēru pakalpojumus, kā piesaistīt uzņēmējus no ASV, kuri vēlētos atbalstīt jaunos uzņēmējus un biznesa studentus ar stipendijām izglītībai ASV, un daudzas citas idejas.

Kopumā "ERGO FinTech Academy" programmai bija pieteiktas 48 idejas, no kurām 22 tika izvirzītas prezentēšanai žūrijas locekļu un vairāk kā 100 cilvēku lielas auditorijas priekšā. Gan kuplais konkursam pieteikto ideju, gan pasākuma apmeklētāju skaits ir ievērojams sasniegums biznesa ideju konkursu jomā Latvijā.

Izvēlētās 6 komandas visu oktobri apmeklēs 18 kompetentu mentoru vadītas meistarklases, kurās uzzinās svarīgus un noderīgus padomus, kā labāk uzsākt un attīstīt savu biznesa ideju. Reizi nedēļā katrai komandai būs jāprezentē savas idejas attīstība, tādējādi parādot savu progresu un slīpējot to Akadēmijas noslēguma pasākumam.

Oktobra mēnesī paveikto ikviens interesents varēs novērtēt "ERGO FinTech Academy Demo Day" pasākumā, kurš norisināsies 30. oktobrī attīstības finanšu institūcijas "ALTUM" telpās, Doma Laukumā 4, plkst. 17.30. Šī pasākuma ietvaros tiks noskaidrotas labākās "ERGO" akadēmijas komandas un piešķirtas balvas.

Atgādināsim, ka komandas cīnās par iespēju doties uz apmaksātu "Slush 2015" konferenci Helsinkos, "Silicon Valley comes to Baltics" konferenci Rīgā un 3000 EUR naudas balvām savas idejas realizācijai.

"eegloo" ir biznesa inkubators, kas palīdz jaunuzņēmumiem ātri izveidot produktu un ieviest to tirgū. eegloo eksperti palīdz jaunajiem uzņēmējiem ar zināšanām, kontaktiem, investīcijām, dizaina un izstrādes kapacitāti.

"ERGO" ir viena no vadošajām apdrošinātāju grupām Baltijas reģionā. Tā ietilpst "ERGO Apdrošinātāju Grupā", kas ir starp lielākajām Eiropā ar gada parakstīto prēmiju virs 18 miljardiem eiro. Grupas uzņēmumi ir pārstāvēti 30 pasaules valstīs. "ERGO" akcionārs ir vadošā pārapdrošināšanas sabiedrība pasaulē "Munich Re".

Sekojiet ziņām arī mājas lapā - academy.eegloo.co.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


Войтирегистрация