Rīgā noslēdzas Baltijā pirmā iesācējuzņēmēju apmācību programma "Startup Pirates Riga"

Aleksandrs Borovenskis, 21.10.2015., 08:37

No 11. līdz 18. oktobrim Rīgā norisinājās Baltijā pirmā starptautiskā uzņēmēju apmācību programma "Startup Pirates Riga", kas 8 dienu garumā ar "startup" pasauli iepazīstināja gan studentus un absolventus, gan citus interesentus.

Uzvarētāju komanda "Roadtrip"Programmas ietvaros kopumā norisinājās 8 nodarbības uzņēmējdarbībā, komandu vadībā, mārketingā un finansēs, 2 mentoringa sesijas ar pieredzējušiem nozares pārstāvjiem, kā arī 3 ekspertu runas. "Startup Pirates Riga" kā vieslektori un eksperti piedalījās Uldis Leiterts no "Infogr.am", Aigars Mačiņš no "Microsoft Latvia", Artis Kehris no "Ask.fm", Māris Daģis no "Sellfy". Kopumā programmas ietvaros tika izstrādāti 5 "startup" uzņēmumi, no kuriem viens ieguva uzvarētāja titulu.

"Startup Pirates Riga" ir unikālā jauno uzņēmēju apmācību programma, kas norisinās vairākās valstīs visā pasaulē un pagājušajā nedēļā tā pirmo reizi tika rīkota arī Baltijā. Astoņu dienu garumā programmas dalībniekiem bija iespēja piedalīties lekcijās un darbnīcās, kurās mentoru klātbūtnē tika strādāts pie iesācējuzņēmuma idejas un kvalitātes. Paralēli darbam norisinājās arī komandu veicināšanas aktivitātes un neformālie pasākumi, kuru laikā jaunajiem uzņēmējiem bija iespēja paplašināt savu kontaktu loku un aprunāties ar "startup" pasaules cilvēkiem.

Programmas laikā jaunajiem uzņēmējiem bija iespēja mācīties no tādiem sabiedrībā zināmiem savas jomas ekspertiem kā startup eksperta Viestura Sosāra, pārdošanas profesionāļa Vīganta Lesauska, pieredzējuša biznesa trenera Dāvida Štēbeļa, "Giraffe360" dibinātāja Mikusa Opelta, "4finance" izpilddirektora Toma Jurjeva un daudziem citiem.

"Šī ir patiešām lieliska iespēja jauniešiem ieraudzīt startup dzīvi no iekšpuses — un pieredzējušo lektoru un mentoru vadībā attīstīt savu ideju līdz pelnošam biznesam, turklāt arī jautrā un modernā veidā" - stāsta programmas organizators Aleksandrs Borovenskis.

Kopumā apmācību programmas ietvaros tika izveidoti 5 "startup" uzņēmumi, no kuriem par uzvarētāju tika atzīta aplikācija "Roadtrip", kas izplāno ceļojuma maršrutu ar interesantākajiem pieturas un apskates punktiem un ir īpaši parocīga tiem, kam trūkst laika vai iemaņu to izdarīt pašiem. Uzvarētāju komanda balvā ieguva iespēju doties uz "Silicon Valley Comes to the Baltics 2015", "Coffee Inn" abonementus, kā arī vairāku interneta pakalpojumu dāvanu kartes — no serveriem līdz programmatūrai, kopējā vērtībā virs 5000 eiro.

Ar iespaidiem dalās "Roadtrip" komandas līdere Agnese Zaķe: "Pirāti "rullz"! Ļoti noderīga un produktīva programma. Lai uzbūvētu startup ir jāiegulda daudz darba, un "Startup Pirates" palīdz visu salikt pa plauktiņiem, saņemt atsauksmes no profesionāļiem, dabūt finansējumu vai uzsākt sarunas ar investoriem".

Nākamie "Startup Pirates Riga" pasākumu datumi un vairāk informācijas mājaslapā: riga.startuppirates.org.


0 коментариев Комментирование доступно всем.
Добавление комментария

Поля отмеченые * заполнять обязательно.





назад на список новостей

Реклама
Поделись радостью
Какие материалы используют для каркасных домов под ключ каркасные дома под ключ <a href=karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru>karkasnye-doma-pod-klyuch-01.ru</a> .

karkasnye_doma_hvKl

Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer


Войтирегистрация